LINNUNRATAMME ON TÄYNNÄ ELÄMÄÄ

ELÄMÄÄ LINNUNRADALLA

Howard uskoo puhtaaseen sattumaan perustuvaan evoluutioon.

Maan kallistuskulmaa ei voi hakkeroida tai hoitaa vakoojan avustuksella, kuten veren seerumialbumin aminohappoja. Näitä on käytetty yrityksissä todistaa elämän syntyneen täysin sokean sattuman tuloksena. Siksi Howard uskookin, että olemme ainoa planeetta, jolta löytyy elämää. Kaksi sattumaa olisi jo liikaa.

Plejadeilla, kuten useimmilla asutuilla planeetoilla on kaksi aurinkoa. Maapallo on poikkeus, meillä on vain yksi aurinko, siinä syy miksi kallistuma on tarpeen.

Tiedemiesten mukaan maan kallistuskulma 40.000 vuotta sitten oli 28°. Tiede arvelee kallistuskulman muuttuneen jonkin suuren planeetan satunnaisesta törmäyksestä maahan.

Oma pieni muistikirjani kertoo, että maan vaippa kääntyi sekä noin 13.000, että 5.000 vuotta sitten, tarkemmin toukokuun 10:nnen päivän tienoilla 2807 eaa meteoriittiparven iskiessä maahan, jälkimmäinen isku johti nykyiseen kulmaan. Pölypilvi aiheutti valtavat sateet. Tapahtuma on johtanut ympäri maailmaa kertomuksiin vedenpaisumuksesta ja myös Nooan arkista.

Tiedemiesten mukaan kulma ~23,5° on elämän kannalta optimaalinen

Olemme tällä hetkellä ainoa vapaan tahdon planeetta. Yhden auringon takia meitä on vaikea havaita.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS