IHMISKUNTA ON KEHITTYNYT JAKSOTTAISESTI

Maan Magneettikenttä oli noin 11.000 vuotta sitten hyvin poikkeava. Syynä olivat massiiviset auringonpurkaukset, jotka synnyttivät ilmakehään erityisen plasmaa sisältävän aktiivisuuden, joka mahdollisti ihmisen DNA:n tehokkuuden nousun 50%:iin jopa ylikin.

Koska tietoisuus on energiaa pystyivät jotkut tuolloin luomaan ainetta tyhjästä. Tietoisuus oli kehittynyt - ei tekniikka.

Uralilta löytyneet mikrojouset ja eri puolilta maailmaa löytyneet kristallikallot saattavat hyvin olla tuolta ajalta. Tiede ihmettelee, miten ne on voitu valmistaa.

Näillä eväillä varustettuna ihmiskunta lähes tuhosi itsensä kolmannen jakson vaihtuessa neljänteen. Näin on käynyt aina jakson lopussa. Talvipäivän seisauksena 2012 selvitimme "Mestarifyysikon" energiakokeen - viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Tiedemiehet löytävät todisteita jääkerroksista ja maaperän magneettisista kerroksista.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS