TIEDE NÄYTTÄÄ OLEVAN ALLERGINEN "MESTARIFYYSIKOLLE"

1. TIETEEN TOTUUS ON KERROTTU YLLÄ

 

2. HENKINEN TOTUUS

Erittäin pienet ja erittäin suuret kappaleet, kuten galaksit, noudattavat kvantti- tai monidimensionaalisen maailman sääntöjä. Newtonin lait toimivat vain ”keskikokoisten” kappaleiden kohdalla. Vera Rubinin aikoinaan havaitsema Andromeda -galaksin outo pyöriminen on yksinkertaisesti kvanttimaailman ilmiö. Galaksien keskiöissä pätevät erilaiset, meille tuntemattomat, luonnonvoimat.

Nykytiede tuntee neljä luonnonvoimaa. Ensimmäinen parin muodostavat painovoima ja sähkömagnetismi, toisen parin vahva ja heikko ydinvoima. Galaksien mustissa aukoissa toimii meille tuntematon pari kvanttisia tai monidimensionaalisia luonnonvoimia. Tuntemattomat kvanttiset luonnonvoimat liittyvät todennäköisesti painovoimaan ja magnetismiin. Luonnonvoimia on siis yhteensä kuusi. Maailmankaikkeus toimii 12D:ssä ja siitä hieman ylikin.

Elämme maapallollamme 4D-todellisuudessa (pituus, leveys, korkeus ja aika) Tarkastelemme kaikkea, myös maailmankaikkeutta, 4D -lasien läpi

Elävien ja dynaamisten galaksien mustat aukot näyttävät luovan ja hävittävän ainetta, jopa uusia 4D -galakseja tuntuu häviävän ja syntyvän. Pieniä Big Bangeja tapahtuu koko ajan. Häviämistä ei todellisuudessa kuitenkaan koskaan tapahdu. Maailmankaikkeus vain tasapainottaa itseänsä. Gammasäteily on näissä kohdissa erittäin voimakasta.

Satojen miljardien galaksien tehdessä jatkuvasti tätä punasiirtymä, alkuaineiden jakaantuminen ja taustasäteily näyttäytyvät tieteen havaitsemilla tavoilla. Mustissa aukoissa tapahtuvat kvantti- tai monidimensionaaliset ilmiöt ovat meille (4D:ssä) näkymättömiä. 

Olemme tottuneet siihen, että kaikella on aina alkunsa ja loppunsa. 4D:ssä kaikki, ihminen mukaan lukien, syntyy, elää aikansa ja kuolee pois.

Kvanttisessa tai monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa ei ole aikaa. Emme voi soveltaa omia 4D -aikakäsItyksiämme monidimensionaaliseen maailmankaikkeuteen.

Ihmisen oikeasta aivolohkostakin puuttuu ajan taju, sillä ei ole mennyttä eikä tulevaa, se elää NYT-hetkessä. Ajantajumme löytyy vain vasemmasta aivolohkosta. (Vrt Jill Bolte Taylor)

Tieteen kuvittelemaa Big Bangia ei koskaan ole tapahtunut

Maailmankaikkeus on ajaton, se on aina ollut olemassa

 

 Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS