TIEDE NÄYTTÄÄ OLEVAN ALLERGINEN "MESTARIFYYSIKOLLE"

KUVA 1. BIG BANG THEORY

Scientists are very proud of the Big Bang Theory. They have it all figured out and they have a timeline for it. This is really funny to us! How can you have a timeline for a Quantum Event?

There is no time in a quantum state, yet they have it all figured out.

They've even figured out that there's a residue they can measure that proves they're right.

How clever of them!

 

When you start mapping the Universe and you see how the galaxies are really laid out, you already know they’re not random. Isn’t that interesting? Wasn’t what you called The Big Bang supposed to be something that randomly distributed everything from almost nothing? So why is there a pattern?

 

KUVA 2. MUSTA AUKKO OHJAA MYÖS PLANEETTA MAAN FYSIIKKAA

Black Hole of the Milky Way is the control Panel of the Physics of the Earth

Black  Holes of every Galaxy control Physics of the Galaxy

The smallest thing, even to what you call the Higgs Boson and the quarks, they all have polarity.

Therefore, without polarity, there would be no life. Life is created by having a Duality, a polarity in atomic particles.

LIFE IS THAT WHICH IS NECESSARY FOR THE UNIVERSE TO EXIST

There's no reason for physics without life - and you thought it was the other way around, didn't you?

Life was an accident on one planet, it is not

Life is the DESIGN

KUVA 3. MUSTA AUKKO, KAUNIS MANDALA KUVIO
KUVA 4. KOSMINEN HILA

1. TIETEEN TOTUUS

Big Bangistä on kerrottu yllä kuvassa 1.

 

2. HENKINEN TOTUUS

Erittäin pienet ja erittäin suuret kappaleet, kuten galaksit, noudattavat kvantti- tai monidimensionaalisen maailman sääntöjä. Newtonin lait toimivat vain ”keskikokoisten” kappaleiden kohdalla. Vera Rubinin aikoinaan havaitsema Andromeda -galaksin outo pyöriminen on yksinkertaisesti kvanttimaailman ilmiö. Galaksien keskiöissä pätevät erilaiset, meille tuntemattomat, luonnonvoimat.

Nykytiede tuntee neljä luonnonvoimaa. Ensimmäinen parin muodostavat painovoima ja sähkömagnetismi, toisen parin vahva ja heikko ydinvoima. Galaksien mustissa aukoissa toimii meille tuntematon pari kvanttisia tai monidimensionaalisia luonnonvoimia. Tuntemattomat kvanttiset luonnonvoimat liittyvät todennäköisesti painovoimaan ja magnetismiin. Luonnonvoimia on siis yhteensä kuusi.

Maailmankaikkeus toimii 12D:ssä ja sen ylikin. Musta aukko on Monidimensionaalinen - Kvanttinen   

Elämme maapallollamme 4D-todellisuudessa (pituus, leveys, korkeus ja aika) Tarkastelemme kaikkea, myös maailmankaikkeutta, 4D -lasien läpi

Elävien ja dynaamisten galaksien mustat aukot näyttävät luovan ja hävittävän ainetta, jopa uusia 4D -galakseja tuntuu häviävän ja syntyvän. Pieniä kvantti -Big Bangeja tapahtuu koko ajan. Häviämistä ei todellisuudessa kuitenkaan koskaan tapahdu. Maailmankaikkeus vain tasapainottaa itseänsä. Gammasäteily on näissä kohdissa erittäin voimakasta.

Satojen miljardien galaksien tehdessä jatkuvasti tätä punasiirtymä, alkuaineiden jakaantuminen ja taustasäteily näyttäytyvät tieteen havaitsemilla tavoilla. Mustissa aukoissa tapahtuvat kvantti- tai monidimensionaaliset ilmiöt ovat meille (4D:ssä) näkymättömiä. 

Big Bang:in on oletettu olevan jotakin, joka summittaisesti synnytti ja jakoi kaiken lähes ei-mistään. Miksi on kuitenkin olemassa malli, josta kertoo kuva 3.

Olemme tottuneet siihen, että kaikella on aina alkunsa ja loppunsa. 4D:ssä kaikki, ihminen mukaan lukien, syntyy, elää aikansa ja kuolee pois.

Kvanttisessa tai monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa aikaa ei ole olemassakaan. Emme voi soveltaa omia 4D -aikakäsItyksiämme kvanttiseen - monidimensionaaliseen maailmankaikkeuteen.

Ihmisen oikeasta aivolohkostakin puuttuu ajan taju, sillä ei ole mennyttä eikä tulevaa, se elää NYT-hetkessä. Ajantajumme löytyy vain vasemmasta aivolohkosta. (Vrt Jill Bolte Taylor)

Tieteen kuvittelemaa 4D Big Bangia ei koskaan ole tapahtunut

Kvantti Big Bang on käynnissä kaiken aikaa

 

 Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

 

Katso myös Dark Matter

http://www.wasapower.fi/200564218

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS