LUOJAN MATEMATIIKKA ON YLIVOIMAISTA

TIEDEMIES OTA KÄYTTÖÖSI LUOJAN MATEMATIIKKA

 MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa on esitetty kaksi totuutta matematiikasta: Tieteen totuus ja Luojan matematiikka

1. TIETEEN TOTUUS

Seuraava lukujärjestelmiä koskevan tekstin alku on suoraan Wikipediasta

Lukujärjestelmä tarkoittaa kokonaisvaltaista tapaa, jolla luvut sanotaan, kirjoitetaan tai koodataan. Muinaisina aikakausina ihmiset ovat keksineet lukuisia erilaisia tapoja ilmaista lukumääriä. Nykyinen laajalle levinnyt tapa käyttää 10-kantaista kantalukujärjestelmää ja paikkamerkintää ei ole tälläkään hetkellä ainoa tapa esittää lukuja, mutta se lienee tehokkain ja monikäyttöisin esitystapa.

Lukujärjestelmät vaihtelevat aikakausien, etnisten ryhmien, kielten ja tilanteiden mukaan. Esimerkiksi ranskalainen nimeää tietyt lukusanat eri tavalla kuin hän muodostaa ne numeroilla. Englantilainen saattaa käyttää matematiikassa desimaalijärjestelmää, mutta mittaustulosten käsittelyssä hän voi siirtyä käyttämään duodesimaalijärjestelmää, 12-kantaista lukujärjestelmää. Tietokoneiden ohjelmoijat saattavat käyttää kolmea kantalukujärjestelmää rinnakkain.

10-kantainen lukujärjestelmä, kaksi keskeistä luonnonvakiota

Pii = ympyrän kehä jaettuna halkaisijalla eli ympyrän kehä = 3,1415926… irrationaalinen päättymätön luku. Numeroita pilkun jälkeen voi luetella ikuisesti.

Ympyrä 10-lukujärjestelmässä on monikulmio, jossa on lukematon määrä suoria viivoja.

Kultainen leikkaus Phi= 1,61803…. irrationaalinen päättymätön luku. Numeroita voi luetella ikuisesti.

 

 2.  TOINEN TOTUUS – LUOJAN MATEMATIIKKA

12-kantainen lukujärjestelmä, kaksi keskeistä luonnonvakiota

Pii on tasaluku = 3.18480 9493B 91866 4573A 6211B B1515 51A05 72929 0A780 9A492 74214 0A60A 55256 A0661 A0375 3A3AA 54805 64688 0181A 36830.

Ympyrä 12-lukujärjestelmässä on täydellinen ympyrä

Kultainen leikkaus Phi  = 1,75

Luonto ja Luojan matematiikka

Luvun 12 tekijöitä ovat 2, 3, 4 ja 6. Vertailun vuoksi luvun 10 tekijöitä ovat 2 ja 5 Tekijöiden määrällä on vaikutus luvun käyttökelpoisuuteen, mitä enemmän alkulukuja on tekijöinä, sitä käyttökelpoisempi luku on.

Syventyessämme luonnon ihmeellisyyksiin, huomaamme, että useimmiten vastaamme tulevat luvut ovat kolme, neljä ja kuusi.

Ympyrä ja kultainen leikkaus esiintyvät luonnossa kaikkialla.

Kun vesi alkaa jäähtyä lumihiutaleeksi se muodostaa aina kuusi sakaraa. Lähes kaikki luonnossa, alkaen pienestä kukasta valtaviin kierregalakseihin asti noudattaa kultaisen leikkauksen periaatteita.

Tähtitieteilijät ovat huomanneet maailmankaikkeutta tutkiessaan, että numero kuusi on aina vastassa. On kuin heittäisi noppaa 10.000 kertaa perätysten ja joka kerta tuloksena olisi kuusi. Ei ihme, että tähtitieteilijät ovat luoneet käsitteen ”Älykäs suunnittelu”. Tieteen esittämän alkuräjähdyksen jälkeenhän kaiken pitäisi olla hyvin sattumanvaraista.

Ei ole pienintäkään epäilystä, etteikö Luojan suunnittelupöydällä olisi käytetty lukua 12 kantalukuna.  Maailmankaikkeus on rakennettu työkaluilla, joiden pohjana on ollut Luojan matematiikka. Pitäisi olla itsestään selvää, että sama työkalu on myös ylivoimainen tutkiessamme maailmankaikkeutta, tai kehittäessämme jotakin uutta.

Siirtyminen sormien lukumäärään pohjautuvasta matematiikasta eleganttiin Luojan matematiikkaan on paljon enemmän kuin pelkkä uuden kantaluvun käyttöönotto. Luojan matematiikan käyttö muuttaa käyttäjän ajatuksen kulun käsitteellisemmäksi ja kvanttisemmaksi. Tämä johtaa usein uusiin ideoihin ja keksintöihin.  

Kvanttisuus on tyypillistä ns. savant-autisteille, jotka ovat usein neroja yhdellä tai useammalla elämän alueella.

Nikola Teslan, maailman ehkä kaikkien aikojen etevimmän tiedemiehen, salaisuuksia ovat olleet hänen autismistaan kumpuava nerous, kvanttisuus ja kantalukuun 12 perustuvan Luojan matematiikan käyttö. Tesla ei käyttänyt kynää ja paperia suunnitelmiensa ja ajatustensa ilmaisemiseen.

Nikola pyöritti mielessään suunnitelmansa niin valmiiksi, että hän kerran kulkiessaan ystävänsä kanssa Budapestin kaduilla (helmikuu 1882) pysähtyi yht`äkkiä ja totesi: ”Näetkö miten kauniisti se pyörii” Hän oli juuri keksinyt pyörivän magneettikentän ja induktiomoottorin.

Kantalukuun 12 perustuvan Luojan matematiikan on sanottu olevan ”Graalin malja” tieteelle, etenkin fysiikalle.

Vaikka täysin varmoja kirjallisia todisteita ei ole löydetty, on aivan ilmeistä, että muinaiset egyptiläiset pyramidien ja muiden upeiden rakennusten suunnittelijat ja rakentajat ovat käyttäneet kantalukuun 12 perustuvaa matematiikkaa.

Yhdysvalloissa toimii “The Dozenal Society of America” ja Isossa Britanniassa The Dozenal Society of Great Britain. Nämä ajavat voimakkaasti kantalukua 12 otettavaksi yleiseen käyttöön. Taustatukena heillä on tunnettuja matemaatikkoja aina 1700-luvulta alkaen. Nämä matemaatikot ovat aikoinaan tajunneet Luojan matematiikan nerouden ja ylivoimaisuuden.

Peruskouluissamme pitäisi aloittaa kantalukuun 12 perustuvan matematiikan opetus, kenties kantalukuun 10 perustuvan matematiikan rinnalla. Se on helppo oppia ja se kehittää lasten käsitteellistä ajattelukykyä.

Yliopistoissa, korkeakouluissa ja vähintään yritysten kehitys- ja tutkimusosastoilla työskentelevät ihmiset pitäisi ehdottomasti opettaa käyttämään kantalukuun 12 perustuvaa ylivoimaista matematiikkaa – Luojan matematiikkaa.

 

Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS