ASTROLOGIA ON FYSIIKKAA

ASTROLOGIA ON PUHDASTA FYSIIKKAA

 MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa olen esittänyt kaksi totuutta astrologiasta, tieteen totuus, joka on otettu suoraan Wikipediasta ja toinen totuus

1.     TIETEEN TOTUUS

Astrologia eli tähdistäennustaminen on uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä Maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita.

Nykyaikaisen tieteellisen käsityksen mukaan astrologia on näennäistiedettä. Astrologia on kehittynyt muinaisten sumerien harjoittamasta tähtien palvonnasta. Tämä uskonto oli animismia, jossa luonnolle ja sen ilmiöille annettiin henkisiä ominaisuuksia. Taivaankappaleiden ajateltiin olevan jumalia, jotka saavat aikaan maanpäälliset tapahtumat. Oppi perustui maakeskiseen todellisuuskäsitykseen.

2.     TOINEN TOTUUS

Astrologia on puhdasta fysiikkaa

Työnsä taitava astrologi, joka osaa ottaa huomioon astrologisissa kartoissaan myös vuosina 1990-2002 tapahtuneen magneettisen pohjoisnavan rajun siirtymisen, pystyy luonnehtimaan ihmistä tämän syntymähetken ja -paikan perusteella.

Lehdissä esiintyvät viikkohoroskoopit ja vastaavat ovat useimmiten vain puhdasta ajanvietettä.

DNA:mme on mutkikas hieno rakennelma. Tiede on äskettäin huomannut että DNA ei olekaan nauha, vaan telomeerit ovat itse asiassa kytkeytyneet yhteen ja muodostavat silmukan. Yhdysvaltalaistutkijat Elizabeth Blackburn, Carol Greider ja Jack Szostak saivat tästä Nobelin palkinnon vuonna 2009.

Tässä silmukassa on erikoista se, että siinä kulkee heikko virta, niin heikko, että sitä on vaikea havaita hienoillakaan instrumenteilla. DNA:n ei pitäisi johtaa sähköä, mutta se tekee sen kuitenkin. Silmukassa kulkeva virta synnyttää ympärilleen aina magneettikentän.

Jokainen ihmisen solu on siis magneettinen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme magneettisia olentoja. Ilman maan magneettikenttää emme pysy terveenä. Tämä selittää myös sen, että ihminen loitotessaan, avaruuslentojen aikana, maapallon magneettikentästä tarvitsee ympärilleen keinotekoisen magneettikentän.

Ihmisen runsaat 37 biljoonaa magneettista DNA -molekyyliä ovat vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa INDUKTION välityksellä. Induktio tarkoittaa sitä, että kahden magneettikentän sivutessa läheisesti toisiaan, energiaa ja informaatiota siirtyy kenttien välillä.                                                      

Monelle tuttu induktioliesi toimii samalla periaatteella. Lieden keraamisen tason alla on käämi, jossa kulkee sähkövirta. Virran kulkiessa käämissä sähköenergia siirtyy induktion kautta kattilan metalliseen pohjaan ja saa sen lämpiämään.

Menkäämme takaisin astrologiaan. Auringosta tuleva aurinkotuuli ympäröi maan magneettikenttää ja induktion vaikutuksesta auringon magneettikentästä siirtyy informaatiota ensin maan magneettikenttään ja sitä kautta ihmisen DNA:han.

Auringon ympärillä kiertävät planeetat työntävät ja vetävät planeettojen välisten vetovoimien välityksellä aurinkoa ja muuttavat samalla sen magneettikenttää ja aurinkotuulta siten, että lopulta ihmisen magneettisiin DNA- molekyyleihin vaikuttava magneettikenttä vaihtelee minuutti minuutilta, sekunti sekunnilta.

Syntyypä ihminen koska tahansa ja missä tahansa, hän saa aina syntymähetkensä ja -paikkansa mukaisen henkilökohtaisen, magneettisen leiman DNA:hansa.

Ns. kuuhulluus johtuu maata lähellä sijaitsevan kuun aiheuttamasta vetovoimasta, joka muuttaa maan magneettikenttää etenkin täysikuun aikana ja vaikuttaa siten ihmisen DNA:han aiheuttaen herkälle ihmiselle erilaisia tuntemuksia.

Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS