ASTROLOGIA ON MAAILMAN VANHIN TIEDE

ASTROLOGIA ON TÄYSIN PUHDASTA FYSIIKKAA

Ihmisen DNA:ssa kiertää heikko virta, (katso kuva yllä). Tiede ei ehkä vielä kykene sitä mittaamaan. Virta, joka kulkee silmukassa, synnyttää ympärilleen aina magneettikentän.

Ihmisen runsaat 37 biljoonaa magneettista DNA -molekyyliä ovat vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa INDUKTION välityksellä. Induktio tarkoittaa sitä, että kahden magneettikentän sivutessa läheisesti toisiaan, energiaa ja informaatiota siirtyy kenttien välillä.

Ihmisen jokainen solu varpaankynnestä hiuksen kärkeen on joka hetki informoitu - KOKOVARTALOINDUKTIO.

Takaisin astrologiaan. Aurinkotuuli ympäröi maan magneettikenttää ja induktion vaikutuksesta auringon magneettikentästä siirtyy informaatiota ensin maan magneettikenttään ja sitä kautta ihmisen DNA:han.

Auringon ympärillä kiertävät planeetat työntävät ja vetävät planeettojen välisten vetovoimien välityksellä aurinkoa ja muuttavat samalla sen magnettikenttää ja aurinkotuulta siten, että lopulta ihmisen magneettisiin DNA- molekyyleihin vaikuttava magnettikenttä vaihtelee minuutti minuutilta, sekunti sekunnilta.

Syntyypä ihminen koska tahansa ja missä tahansa, hän saa aina henkilökohtaisen, magneettisen leiman DNA:hansa.

Jos olet ns. "kuuhullu", tässä oli - hieman sovellettuna - selvitys myös tähän ilmiöön.

Jk. Muinaisilla astrologian kehittäjillä ei ollut mitään tietoa kaukoputkista, mikroskoopeista, tietokoneista tai muista vempaimista, joita tiedemiehet nykyisin käyttävät. Tästä huolimatta he olivat monessa asiassa meitä huomattavasti kehittyneempiä. Heidän DNA:nsa toimi paljon tehokkaammin kuin nykyihmisellä. He vain yksinkertaisesti tiesivät monet asiat intuitiivisesti.

On hyvä muistaa, että kuvittelemme muinaisten kansojen olleen taikauskoisia, koska emme ymmärrä heitä. Tieteemme tulkinnat ovat siksi usein tasan tarkkaan päin mäntyä.

Katso myös kohtaa arkeologia, joka joka ei suinkaan ole suitsutusta tieteelle.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS