KVANTTI - DNA ON TULEVAISUUDEN TÄRKEÄ TUTKIMUSKOHDE

ASTROLOGIA ON PUHDASTA FYSIIKKAA

 MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa olen esittänyt kaksi totuutta astrologiasta, Tieteen totuuden, joka on otettu suoraan Wikipediasta ja Henkisen totuuden

 

1.     TIETEEN TOTUUS

Astrologia on näennäistiedettä

Astrologia eli tähdistäennustaminen on uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä Maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita.

Nykyaikaisen tieteellisen käsityksen mukaan astrologia on NÄENNÄISTIEDETTÄ. Astrologia on kehittynyt muinaisten sumerien harjoittamasta tähtien palvonnasta. Tämä uskonto oli animismia, jossa luonnolle ja sen ilmiöille annettiin henkisiä ominaisuuksia. Taivaankappaleiden ajateltiin olevan jumalia, jotka saavat aikaan maanpäälliset tapahtumat. Oppi perustui maakeskiseen todellisuuskäsitykseen.

 

2.    HENKINEN TOTUUS

Astrologia on täyttä fysiikkaa

Maailmanluokan astrologi, joka ottaa huomioon astrologisissa kartoissaan vuosina 1990-2003 tapahtuneen magneettisen pohjoisnavan rajun siirtymisen -jota tiede ei tänäkään päivänä ymmärrä- (katso kuva alla), sekä huomioi vuoden 2012 jälkeen tapahtuneen noin 3 asteen käännöksen maan magneettikentässä, pystyy luonnehtimaan ihmistä tämän syntymähetken ja -paikan perusteella.

Lehdissä esiintyvät viikkohoroskoopit ja vastaavat ovat tietenkin vain puhdasta ajanvietettä.

Ihmisen DNA on mutkikas hieno rakennelma. Tiede on äskettäin huomannut että DNA:mme ei olekaan nauha, vaan telomeerien päät ovat itse asiassa kytkeytyneet yhteen ja muodostavat silmukan. Yhdysvaltalaistutkijat Elizabeth Blackburn, Carol Greider ja Jack Szostak saivat silmukan keksimisestä Nobel -palkinnon vuonna 2009.

Tässä silmukassa on erikoista se, että siinä kulkee heikko virta, niin heikko, että sitä on hyvin vaikea havaita hienoimmillakaan instrumenteilla. DNA:n ei pitäisi johtaa sähköä, mutta se on kuin suprajohdin ja tekee sen. Sähköinsinöörit tietävät, että silmukassa kulkeva virta synnyttää ympärilleen aina magneettikentän.

Jokainen ihmisen solu on siis magneettinen. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme magneettisia olentoja. Tarvitsemme maan magneettikenttää pysyäksemme terveinä. Avaruuslentojen aikana astronautti tai kosmonautti voi loitota kauas maapallon magneettikentästä. Keinotekoinen magneettikenttä on silloin tarpeen. Ilman kenttää astronauttien ja kosmonauttien luut haurastuvat ja heidän immuunijärjestelmänsä heikkenee.

Ihmisen runsaat 37 miljardia magneettista DNA -molekyyliä ovat vuorovaikutuksessa maapallon magneettikentän kanssa INDUKTION välityksellä. Induktio tarkoittaa sitä, että kahden magneettikentän risteillessä tai sivutessa läheisesti toisiaan, energiaa ja informaatiota siirtyy kenttien välillä.                                          

Monelle tuttu induktioliesi toimii samalla periaatteella. Lieden keraamisen tason alla on käämi, jossa kulkee sähkövirta. Virran kulkiessa käämissä sähköenergiaa siirtyy induktion kautta kattilan metalliseen pohjaan ja saa sen lämpiämään.

Auringosta tuleva aurinkotuuli (kts yllä oleva kuva) ympäröi maan magneettikenttää ja induktion vaikutuksesta aurinkotuuli siirtää informaatiota maan magneettikentän kautta ihmisen DNA:han.

Painovoima ja magnetismi ovat kuin kaksoset. Auringon ympärillä kiertävät planeetat repivät planeettojen välisten vetovoimien välityksellä aurinkoa ja muuttavat samalla sen magneettikenttää sekä myös maata ympäröivää aurinkotuulta siten, että lopulta ihmisen magneettisiin DNA- molekyyleihin vaikuttava magneettikenttä vaihtelee minuutti minuutilta, sekunti sekunnilta.

Syntyypä ihminen koska tahansa ja missä tahansa, hän saa aina syntymähetkensä ja -paikkansa mukaisen henkilökohtaisen, elämänvoiman energian DNA:hansa.

Maan magnettikenttä toimii kommunikaation välittäjänä ihmisen DNA:lle. Tähän sisältyy myös Ihmisen Henkinen Evoluutio (kts Kvanttikromosomipari 24)

ETELÄMANTEREELLA pitkiä aikoja viettäneiden tutkijoiden joukossa on havaittu epätavallisen paljon vaikealaatuisia syöpiä. Syynä on yksinkertaisesti se, että maan magneettikenttä on etelämantereella yksinapainen eikä toimi sopusoinnussa ihmisen oman magneettisen DNA:n kanssa.

Tiede ei vielä välttämättä osaa yhdistää näitä syöpätapauksia maan magneettikenttään. Vrt tieteen näkemys alussa.

KUUHULLUUS johtuu maata lähellä sijaitsevan kuun aiheuttamasta vetovoimasta, joka muuttaa maan magneettikenttää etenkin täysikuun aikana ja vaikuttaa siten ihmisen magneettiseen DNA:han aiheuttaen herkälle ihmiselle erilaisia tuntemuksia. Täydenkuun vaikutukset huomaavat myös poliisi ja sairaalat.

 

IHMISEN EVOLUUTIO TAPAHTUU PLEJADEILTA SAAMAMME NÄKYMÄTTÖMÄN HENKISEN KROMOSOMIPARIN 24 KAUTTA

http://www.wasapower.fi/200564251

 

Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS