ELÄ ELÄMÄÄSI MYÖTÄMIELISENÄ MUITA KOHTAAN

ELÄMÄN TARKOITUS

JOKAISELLA IHMISELLÄ VOI JA SAA OLLA OMA NÄKEMYKSENSÄ ELÄMÄN TARKOITUKSESTA, KAIKKIA ON SYYTÄ KUNNIOITTAA, TÄSSÄ ERÄS NÄKEMYS

Tämä on äärimmäisen yksinkertaistettu kertomus elämän tarkoituksesta, pitää sisällään kuitenkin oleellisen.

Olemme tällä hetkellä ainoa Vapaan tahdon planeetta. Päätämme itse mitä teemme. Ihmiskunta on suorittamassa ”Mestarifyysikon” energiakokeilua, johon sisältyvät sekä ihmiskunta että planeetta maa. Kokeilun tarkoituksena on tehdä planeetta maasta valaistunut toisten jo valaistuneiden planeettojen joukkoon.

Ihmiskunta on neljä kertaa oman historiansa aikana lähes tuhonnut itsensä. Nämä ovat tapahtuneet noin 3.100 eaa, 8.200 eaa, 13.400 eaa ja 18.500 eaa. Syynä on aina ollut alhainen tietoisuus, siis DNA:mme matala tehokkuus, ei koskaan mikään meistä riippumaton ilmiö.

Viides ja viimeinen käytettävissä ollut yritys päättyi 2012, yllättäen,  onnistumiseen, mutta läheltä piti nytkin. Kolmas maailmansota - ydinsota oli enemmän kuin lähellä tuhota kaiken elämän maapallolta –lopullisesti.

Ihmiskunnalle on annettu esimerkeiksi useita ylösnousseita mestareita, kuten Jeesus Nasaretilainen, Gautama Buddha, Saint Germain, El Morya jne. ja monelle yllätyksenä myös Äiti Teresa, joka koki valaistumisen muutamia vuosia ennen kuolemaansa.

Mestarit tekivät halutessaan ns. ihmetekoja, koska heidän DNA:nsa saattoi toimia lähes 90%:n tasolla. Ihmeteot olivat esimerkkejä siitä, mihin mekin pystymme, jos DNA:mme toimii riittävän korkealla tehokkuudella.

Monet mestarit eivät omassa elämässään aina pystyneet siihen tasoon, jota ulkopuoliset heiltä vaativat. Äiti Teresa oli yksi heistä. Se ei kuitenkaan alenna hänen arvoaan. Ensimmäinen viaton lukija saa heittää ensimmäisen kiven.

DNA:n toimiessa noin 50%:n tehokkuudella fysiikan manipulointi tietoisuuden avulla onnistuu. Tästä on paljon kertomuksia mm raamatussa, eivätkä asiat ole siitä miksikään muuttuneet.

Maapallolla on esineitä, jotka on todennäköisesti tehty pelkän tietoisuuden avulla. Tällaisia esineitä on löydetty myös syvältä maakerrostumista.

 

ELÄMÄN TARKOITUS:

ELÄ ELÄMÄSI NIIN, ETTÄ PYSTYT OSALTASI KOHOTTAMAAN IHMISKUNNAN TIETOISUUDEN TASOA SITEN, ETTÄ MAASTA TULEE LOPULTA VALAISTUNUT PLANEETTA.

Yksinkertainen ohje tason nostoon on: Osoita loputonta myötätuntoa ja rakkautta itseäsi ja kaikkia kanssaeläjiäsi kohtaan.

Muuten, ihmiskunnan DNA:n tehokkuus mitataan 25 vuoden välein, kerran sukupolven aikana. 

Seuraava mittaus on siis vuonna 2037, keskellä pientä jääkautta.

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS