HENKISEN KANAVAN JA -TIEDON KOMMENTOINTIA

Olen seurannut muutamaa henkistä kanavia vuosista 1997-1998 lähtien. Parhaiten on kolahtanut heti alusta alkaen usein tieteestä kertova kanava nimeltä Kryon. Kryonia kanavoi entinen, amerikkalainen audioinsinööri Lee Carrol.

Varsinkin alkuvuosina olin hyvin skeptinen, koska monet asiat sotivat omia vanhoja käsityksiäni vastaan. Tarkistin kaiken mikä oli jotenkin tarkistettavissa. Myöhemmin on ollut pakko yksinkertaisesti vain todeta, että 

KANAVALLA "Mestarifyysikko" ON KÄYTÖSSÄÄN  MAAILMANKAIKKEUDEN KAIKKI TIETO

SE EI OLE YLI 20 VUODEN AIKANA EREHTYNYT KERTAAKAAN!

Koska ihmisellä on vapaa tahto, ei Kryonkaan voi ennustaa. Hän voi kuitenkin lukea ihmisten potentiaaleja - todennäköisyyksiä.

Ihmisen vapaa tahto on erittäin tarkasti varjeltu asia, eikä sitä rikota koskaan.

 

Henkisellä lähteellä ei ole lupaa paljastaa Ihmiskunnalle merkittäviä tieteellisiä "Keksintöjä", lääkkeitä tms  - Vapaan tahdon vuoksi. Ihmiskunnan on itse keksittävä ne (Kehityttävä henkisesti riittävän korkealle tasolle). Henkinen kanava voi antaa vain vihjeitä. Esimerkki Kvanttilinssi, katso Pimeä Aine  Dark Matter ja Antimatter

http://www.wasapower.fi/200564218

Tätä lupaa ei myöskään ole meitä kehittyneemmillä Universumin sivilisaatioilla.

 

Pohjois Korean Kim Jong Unin ja Lännen johtajan Trumpin tapaamisen Kryon kertoi tammikuussa 2013 tapahtuvan 50% todennäköisyydellä. Sehän toteutui lopulta kesäkuussa 2018.

Melko tuore Kryon tieto kertoo myös 50%:n todennäköisyydestä siihen, että Kim Jong Un yhdistää Etelä- ja Pohjois - Koreat. Myös nykyisen paavin kuoleman on ennustettu tapahtuvan pian. Kvanttitasolla, jossa ei ole aikaa "Pian" on hyvin venyvä käsite.

Kanava kertoi jo vuonna 2001 mustalla miehellä olevan potentiaalia tulla USA:n presidentiksi -Obama 2008.

Vastaavanlaisia esimerkkejä on runsaasti.

Kanavan näkemykset ihmiskunnasta, tieteestä, maailmankaikkeudesta jne ovat täysin omaa luokkaansa

 Äskettäin otettu kuva Mustasta Aukosta on monen mielestä suttuinen. Kerroin jo etukäteen, että 3D-laitteilla ei voi saada kunnon kuvaa, koska tiesin kohteen olevan 12D ja ylikin. Näin kävikin 

https://ichef.bbci.co.uk/news/976/cpsprodpb/F8C9/production/_106398636_mediaitem106398635.jpg

 

Tällä hetkellä seuraan 3-4 kanavaa, joiden viesti on usein täysin sama. Persoonallisuudet ja tapa toimia toki vaihtelevat.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

24.08 | 11:29

idiot

...
21.12 | 04:01

Kiitoksia!

...
15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
25.11 | 18:51
ARKEOLOGIA on saanut 43
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS