TIETOISUUS ON KYTKETTY RAJATTOMAAN ENERGIAAN

Kohonneen tietoisuuden vaikutus

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

 

Tällä hetkellä pystymme myös mittaamaan tietoisuuden

http://noosphere.princeton.edu/

 

Maapallo on vapaan tahdon planeetta, jossa jokaisella on oikeus löytää oma totuutensa

1.  TIETEEN TOTUUS

Englantilainen Susan Greenfield, maailmankuulu tietoisuuden ja aivojen tutkija, kuvaa ihmisen tietoisuutta näin:

”Tietoisuutemme täytyy JOTENKIN syntyä monimutkaisten aivotoimintojen SIVUTUOTTEENA

 

2.  HENKINEN TOTUUS

Edesmennyt englantilainen professori John Lorber oli kiinnostunut ns vesipään omaavien ihmisten tutkimisesta. Hän tutki aikoinaan runsaat 600 vesipäätä. Ylhäällä olevan kuvan mukaisesti vesipäillä on tyypillisesti vain murto-osa aivoista jäljellä, aivojen muodostama tila on enemmän tai vähemmän nesteen täyttämä. Monet heistä käyttäytyvät ja toimivat kuitenkin täysin normaalisti.

Paras esimerkki tästä lienee eräs opiskelija Sheffieldin yliopistosta, jolla John Lorber arvioi olevan aivokudosta jäljellä vain noin 5%. Hän oli huomattavan lahjakas matemaatikko ja hänen älykkyysosamääräkseen mitattiin 126.

Eräs aivojemme päätehtävistä on toimia tiedon prosessoijana ja tulostajana. Hyvin pieni määrä tervettä aivokudosta näyttää pystyvän toteuttamaan nämä toiminnot täydellisesti.

 

Kohdassa Kromosomipari 24

http://www.wasapower.fi/200564251

on kerrottu, että DNA:ssamme on kaikki maailmankaikkeuden tiedot ja taidot. Tämän vuoksi "aivottomalla" ihmisellä ei ole mitään ongelmia muistikapasiteettinsa suhteen

Emeritusprofessori William Tiller Stanfordin yliopistosta on tietoisuustutkimuksen uranuurtajia. Hän on tutkinut mm. puhtaan veden happamuuden, pH:n, muuttamista tietoisuuden voimalla. Hän on onnistunut lukuisissa mittauksissaan muuttamaan Tahdon = Tietoisuuden voimalla puhtaan veden pH:ta. Useat peräkkäiset toistot ovat johtaneet aina samoihin tuloksiin.

Tämä merkitsee sitä, että tietoisuutemme on fysiikkaa, jolla on energiavaikutus.

 

Tietoisuus on siis Energiaa

Katso kuva alhaalla

Koska pystymme mittaamaan vain energian vaikutuksen pH-mittarilla emmekä itse energiaa, tietoisuuden täytyy olla kvantti- so. monidimensionaalista.

 

Vertaa kvanttifysiikkaan, mittaajan tietoisuus vaikuttaa mittaustulokseen.

The Global Consciousness Project on kansainvälinen insinöörien ja tiedemiesten ylläpitämä, tietoisuutta tutkiva, koejärjestelmä. Noin 70 maahan on sijoitettu herkät satunnaislukugeneraattorit, jotka ovat kaiken aikaa toiminnassa. Näiden tuottamaa dataa kootaan keskusarkistoon, josta löytyy tällä hetkellä tiedostot yli 15 vuoden ajalta. Jos tapahtuu jotakin sellaista yllättävää, mikä saa koko maailman kohdistamaan huomionsa eli tietoisuutensa ko tapahtumaan, datassa, jota satunnaislukugeneraattorit keräävät tapahtuu selvä muutos. Tämä tietenkin johtuu edellä kerrotusta tietoisuuden energiavaikutuksesta.

Tällaisia tapahtumia ovat olleet mm.11.9.2001 New Yorkin kaksoistorneihin kohdistunut hyökkäys, vuoden 2004 tapaninpäivän tsunami ja prinsessa Dianan hautajaiset. Tätä voi tutkia tarkemmin linkistä

 http://noosphere.princeton.edu/

Hoitajat ja lääkärit kohtaavat joskus outoja tilanteita. Potilaat, joilla on dementia, Alzheimerin tauti, aivokasvain jne.

Muutamia tunteja ennen kuolemaansa nämä potilaat yllättäen alkavat keskustella hoitajien tai potilaan läheisten kanssa, ikäänkuin heillä ei koskaan olisi ollutkaan mitään aivo-ongelmia tai sairauksia.

Katso myös

http://www.wasapower.fi/200564252

 

 Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.12 | 04:01

Kiitoksia!

...
15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS