KAIKKI EI OLE MILTÄ NÄYTTÄÄ

MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa on esitetty kaksi totuutta ihmiskunnan kehityksestä, Tieteen totuus ja Henkinen totuus

 

1.1  TIETEEN TOTUUS

Tiede kertoo ihmisen kehittyneen evoluution kautta lähinnä suurista kädellisistä. Apinalajeja on nykyisin 200-300, mutta ihmislajeja on vain yksi ainoa.

Ihmiskunta sivilisaatioineen on tieteen käsityksen mukaan kehittynyt erilaisten vaiheiden jälkeen nykyiseen tasoonsa. Kehitys on ollut välillä hidasta, välillä nopeaa, mutta yleensä jatkuvaa.

Uudet sivilisaatiot ovat periaatteessa aina kehittyneempiä. kuin niitä edeltäneet, koska niillä on ollut käytössään edellisten sivilisaatioiden saavutukset.

 

2.1   HENKINEN TOTUUS

Noin 200.000 vuotta sitten erittäin kehittynyt sivilisaatio Plejadien tähdistöstä alkoi tutkia maaplaneetalla olevia ihmiseläinlajeja, joita tuolloin oli kaikkiaan 26 erilaista. Ihmiseläimillä oli joillakin vielä häntä ja 24 kromosomiparia kuten kaikilla lähimmillä sukulaisillamme simpansseilla, gorilloilla ja orangeilla.

Noin 100.000 vuotta sitten tämä pitkälle kehittynyt sivilisaatio valitsi yhden ihmiseläimen jatkokehityksen kohteeksi ja muutti kromosomejamme siten, että ihmisellä on tällä hetkellä 23 näkyvää kromosomiparia ja 24:s pari, joka on kvanttinen, näkymätön. Kromosomimuutoksen jälkeen ihminen sai kehittyä evoluution myötä edelleen noin 50.000 vuotta, kunnes oli valmis. Lopputuloksena oli henkisesti ja fyysisesti täysin nykyisen kaltainen ihminen.

 

Ihmiskunnan kehitysjakson pituus on Mayan Long Count 5.125 vuotta

Ihmiskunnalla on ollut käytettävissään 10 tällaista jaksoa. Jaksojen 1-4 aikana ihmiskunta on joka kerta lähes tuhonnut itsensä. Ihmiset ovat ensin tappaneet toisensa lähelle sukupuuttoa ja taudit ovat tunnollisesti huolehtineet lopusta.

Viidennestä jaksosta selvisimme, täysin yllättäen, hyväksytyllä arvosanalla - onnistuessamme välttämään III Maailmansodan. Sota olisi ollut ydinsota ja johtanut elämän lopulliseen sammumiseen tältä planeetalta. Sodan ajankohta olisi ollut lokakuu 1998.

Kuvassa oleva jakso 5 pitäisi siis oikeastaan olla jakso 10, mutta koska vain viimeiset 5 jaksoa ovat olleet merkittäviä on piirros yksinkertaisuuden vuoksi tehty näin.

Ennen kuvan jaksoa1 varsinaisia sivilisaatioita ei juurikaan ollut, oli vain toisistaan erillään eläviä pieniä heimoja, perheitä ja yksinäisiä metsästäjä-keräilijöitä. Jossakin päin maailmaa saattoi löytyä yksittäisiä kehittyneempiä alueita. Aboriginaalit ovat säilyttäneet sivilisaationsa noin 50.000 vuotta

Bosnian pyramidit on löydetty äskettäin. Mitä ne ovat? Maailman ammattiarkeologien mukaan ne ovat vain mäen nyppylöitä, joita amatööriarkeologit, täydellisessä tietämättömyydessään, ovat väittäneet pyramideiksi.

Katso myös

http://www.wasapower.fi/200564231

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS