KAIKKI EI OLE SITÄ MILTÄ SE NÄYTTÄÄ

KOSMISEN HILAN SUUNNATON ENERGIA

Kun ihmiskunta joskus pystyy vapauttamaan uudelleen Kosmisen Hilan suunnattoman energian, se tajuaa pian, että tämä on tehty tällä planeetalla aiemminkin.

Se on tehty aikoinaan suurilla aktiivisilla (ulkopuolista energiaa käyttävillä magneeteilla), joiden magneettikentät on huolellisesti asetettu paikoilleen.

Mikä mahtoi olla tämä taho?

Noin 11.000 vuotta sitten, jaksolla 3, ihmisen DNA toimi jonkin aikaa jopa 50%:n tehokkuudella. Maan magneettikenttä poikkesi tuohon aikaan nykyisestä ja auringon massapurkaukset synnyttivät ilmakehään epätavallista plasmaenergiaa, joka mahdollisti ihmisen DNA:n korkean tehokkuuden joksikin aikaa.

Ihmiskunta ei tuolloin tuhonnut itseään sodalla. Tietoisuus laski vähitellen ja alhainen tietoisuus yhdessä auringon purkausten synnyttämän ilmakehän plasmaenergian kanssa lopulta lähes tuhosivat sivilisaation numero 3. 

Edellä kerrottu historia on löydettävissä jääkerroksista ja myös maan magneettisia kerroksia tutkimalla. 

Kenties joku tällöin korkean tietoisuutensa turvin kehitti tavan hyödyntää Kosmista Hilaa.

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS