IHMINEN ON ÄLYKKÄÄN SUUNNITTELUN JA EVOLUUTION TULOS

MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraava ihmiskunnan syntyä selittävä tieteen totuus on otettu suoraan Wikipediasta

1.TIETEEN TOTUUS

Ihmisen evoluutio tarkoittaa ihmisen suvun  (Homo) eriytymistä ihmisten ja muiden apinoiden tai apinaihmisten yhteisestä kantamuodosta sekä nykyihmisen(Homo sapiens) kehittymistä. Ihmisen evoluutiossa voidaan käsitellä myös kädellisten lahkon kehitystä, sekä muita hominideja, kuten suvun Australopithecus apinaihmisiä.

Ihmisten suku kehittyi noin 2,0–2,5 miljoonaa vuotta sitten. Varhaisin sukuun sijoitettu laji oli Homo habilis, joskin sitä voidaan myös pitää vielä vasta esi-ihmisenä. Ensimmäiset kiistattomat ihmiset olivat pystyihmiset Niistä kehittyi heidelberginihminen, josta puolestaan kehittyi Afrikassa nykyihminen sekä Euroopassa neandertalinihminen ja Aasiassa denisovanihminen

Ihmisten, apinaihmisten ja ihmisapinoiden kehitystä kuvaavat sukupuut näyttivät vielä jokin aika sitten varsin selkeiltä. Uusimpien löytöjen myötä koko ihmisen sukupuu on muuttunut ”Sotkuiseksi - Sekavaksi Kehityspensaaksi”, johon pitäisi saada mahdutettua lukemattomat viime vuosina löydetyt uudet sukulaiset. Monet aiemmat käsitykset ovat osoittautuneet liian yksinkertaisiksi: ihminen ei ole suoraan kehittynyt nykyisenlaiseksi ihmisapinoista, vaan kehityslinjassa on ollut useita haaroja.

Merkittävimpiä kehitysaskeleita ja näkyvimpiä muutoksia ihmisen evoluutiossa ovat olleet kahdella jalalla kävelyyn siirtyminen, karvapeitteen väheneminen, puhe-elimistön kehittyminen puheelle sopivaksi sekä aivojen kasvua seuranneen älykkyyden kehityksen aikaansaama kulttuurin synty

Around 50,000 BP (before present), modern human culture started to evolve more rapidly. Eurasian "Great Leap Forward"

(Noin 50.000 vuotta sitten ihmisen moderni kulttuuri suorastaan purskahti esiin - Euraasian suuri harppaus eteenpäin)  - Suora lainaus englanninkielisestä Wikipediasta.

Mikä ajallinen yhteensattuma

 

2. TOINEN TOTUUS

Elämä maapallolla on kehittynyt evoluution kautta vuosimiljoonien aikana. Evoluution myötä kehittyivät myös maapallolla olleet ihmiseläimet. Näitä ihmiseläimiä ei kuitenkaan enää löydy nykyisten ihmisapinoiden joukosta, koska kaikki nämä lajit kuolivat sukupuuttoon 100.000 - 50.000 vuotta sitten, kun täysin ylivoimainen uusi laji kehittyi maapallolle.

Lähes jokainen maapallon alkuperäiskansoista vastaa, kysyttäessä mistä olemme tulleet. "Olemme tulleet tähdistä" Useimmat myös osoittavat " Seitsemän sisaruksen", Plejadien tähdistön suuntaan.

Pitkälle kehittynyt henkinen sivilisaatio Plejadien tähdistöstä (noin 2 miljoonan maan vuoden ikäinen) alkoi noin 200.000 vuotta sitten etsiä maapallolta sopivaa ihmiseläintä, josta voisi kehittää uuden henkisen ihmisen. Ihmiseläimiä oli tuohon aikaan 26 eri lajia, joillakin lajeilla oli vielä häntä.

Noin 100.000 vuotta sitten he valitsivat yhden sopivimmaksi katsomansa ihmiseläinlajin ja alkoivat manipuloida lajin DNA:ta.

HENKINEN KIPINÄ ON JUURI SE PALJON PUHUTTU PUUTTUVA LENKKI

Sekä ihmiseläimillä, että lähes kaikilla apinalajeilla oli DNA:ssaan 24 kromosomiparia. Manipuloinnin tuloksena ihmisen DNA:ssa on nykyisin enää vain 23 näkyvää kromosomiparia.

Tosiasiassa kromosomipareja on edelleen 24, mutta viimeksi mainittu monidimensionaalinen kromosomipari ei vain näy meidän kehnoilla 4D välineillämme. Melko läheisessä tulevaisuudessa tähän löytynee ratkaisu - "Kvanttilinssi", katso http://www.wasapower.fi/200564230

Ihmiseläin sai kehittyä vielä noin 50.000 vuotta uuden uljaan kromosomistonsa kanssa.

Noin 52.000 ( 51.250 + 6) vuotta sitten NYKYIHMINEN monidimensionaalisella DNA:lla varustettuna oli täysin valmis.

Ihminen on kehittynyt samanaikaisesti eri puolilla maapalloa Länsi-Euroopassa, Lähi-Idässä ja jopa Tyynen valtameren saarilla. Paikkoja on kaikkiaan 12.

Monidimensionaalinen 24:s kromosomipari on juuri se ratkaiseva tekijä. Joka erottaa meidät kaikista muista maapallolla olevista eläimistä ja tekee meidät henkiseksi ihmiseksi.

Ilman tätä olisimme edelleen vain yksi imettäväinen muiden vastaavien joukossa.

Ihminen on siis syntynyt sekä evoluution, että älykkään suunnittelun tuloksena.

Edellä kerrottu voisi myös hyvin kuvata raamatun kohtaa: Jumala loi ihmisen. Välikätenä vain toimivat plejadialaiset. 

Ihminen sai DNA:hansa monidimensionaalisen 24:n kromosomiparinsa myötä

KAIKKI MAAILMANKAIKKEUDEN TIEDOT JA TAIDOT

Miksi kuitenkin tiedämme ja osaamme niin vähän? Tämä johtuu siitä, että DNA:mme ei toimi läheskään 100%:lla teholla. Tällä hetkellä monidimensionaalinen DNA:mme toimii keskimäärin vain noin 33-35% tehokkuudella.

Ihmiskunnan DNA:n keskimääräinen tehokkuus mitataan 25 vuoden välein.

 

3. TOTUUKSIEN 1 JA 2 VERTAILU

Vaikka olen tämäntapaisissa kirjoituksissa jättänyt totuuksien vertailun jokaisen omaksi huoleksi. Olen tässä kohdassa tekemässä poikkeusta, koska kouluissamme opetetaan lapsillemme ”Tieteen Totuutta” ainoana ja ehdottomasti oikeana.

 

Tieteen totuus

Tieteen totuuden puolesta puhuvat ympäri maailmaa löydetyt ihmisten, ihmisapinoiden tai vaikkapa ihmiseläinten pääkallojen, luunkappaleiden ja vastaavien pohjalta tehdyt erilaiset teoriat. Ihmisen sukupuu on vähitellen muuttunut ”Sekavaksi Kehityspensaaksi”. Tieteen kuvitelma aivojen koon suuresta merkityksestä on myös hämmästyttävä (elefantti, valas). Kts myös 

http://www.wasapower.fi/200564237

Uusia teorioita syntyy, kun uusia luita löytyy eri puolilta maailmaa. Puuttuva rengas puuttuu edelleen (jää ikuisesti puuttumaan).


Toinen totuus

Toisen totuuden puolesta puhuu selkeimmin se tosiasia, että tällä hetkellä maailmasta löytyy noin 50-70 ihmistä, jotka pahan aivovamman jälkeen ovat saaneet selittämättömällä tavalla uuden kyvyn tai uusia kykyjä esim. matematiikan, musiikin, kielten jne. osalta. Paha isku aivoihin voi siis joskus vapauttaa pienen osan DNA:mme suunnattomasta tieto- ja taitomäärästä

Lapsia syntyy myös yhä enenevässä määrin varustettuna uskomattomilla kyvyillä ja taidoilla, eli DNA:mme alkaa vähitellen toimia yhä tehokkaammin ja tehokkaammin. Tämä on nähtävissä erityisesti vuoden 2012 jälkeen syntyneiden lasten kohdalla.

Lyhyen yhteenvedon tästä löydät seuraavasta linkistä  http://www.wasapower.fi/200564251

On tunnettua, että joskus sairaaloissa tai jossain muualla potilas parantuu äkillisesti, tavalla, jota lääketiede ei ymmärrä. Tämän ihmeparantumisen taustalla on, lyhyen ajan, 100% teholla toimiva DNA. "Mestarifyysikon" apu voi olla tarpeen, täyden tehon aikaansaamiseksi.

 

Sinä päätät, mikä on sinun totuutesi

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
29.10 | 00:47

Aivoissa näyttää olevan monia tosi kummallisia asioita, joita yksinkertaisesti ei tule ede kuvitelleeksi

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS