MESTARIFYYSIKKO - JUMALA KERTOO AINA TOTUUDEN

 Maailmankaikkeus on muodoltaan Möbiuksen toroidi. Maailmankaikkeus on tämän toroidin sekä ulko- että sisäpinnalla. Monidimensionaalinen fysiikka on erilaista kuin meidän 3D fysiikkamme. Se näyttää sallivan kappaleiden (ja valon) olevan yhtä aikaa kahdessa paikassa. Möbiuksen toroidia ei voi piirtää 3D:ssä.

Kosmisessa Hilassa - Eeeterissä - Energia siirtyy Universumin päästä toiseen lähes välittömästi. Vertaa Magnetismiin yllä.

3D:ssä tiedemiehet puhuvat etäisyyksistä, jotka ovat pituudeltaan tuhansia tai miljoonia valovuosia. Suuret etäisyydet estävät meille vahingollisten – ei kehittyneiden Sivilisaatioiden turhan häirinnän. Kehittyneet Sivilisaatiot suojelevat meitä myös kvanttimaailman keinoin.

Tiedemiehet ovat periaatteessa oikeassa valon nopeuden osalta, MUTTA...Valon nopeus ja aika ovat muuttuvia, aika on erilainen eri Universumin (12D) osissa - Aika kontrolloi valoa. Jokainen aikaikkuna tuottaa erilaisen valon nopeuden.

Valon nopeuden ja ajan muuttuminen painovoiman ja magnetismin johdosta tekevät valovuosilta näyttävät matkat kvanttisessa, monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa lyhyeksi – dimensionaalinen siirtyminen voi tapahtua (ns. Madonreiän - toroidin seinämän läpi) paikasta toiseen -silmänräpäyksessä.

Tämä on lähellä sitä, mitä venäläinen Garjajev ryhmineen tutki 1990-luvulla. Laservalolla valaistu, vakuumissa oleva, DNA tuotti magneettisia madonreikiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että IHMISEN DNA on KVANTTINEN - MONIDIMENSIONAALINEN

 

                   DNA Evoluutio

http://www.wasapower.fi/200564251

 

                   Big Bang

http://www.wasapower.fi/200564246

 

Katso myös Eetteri, Jumalan tietoisuus

https://www.bing.com/videos/search?q=ether+american+air+force+1986&&view=detail&mid=5C2CDC245DF76EA68FB45C2CDC245DF76EA68FB4&&FORM=VRDGAR

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

07.02 | 18:12

90 luku soitti ja haluaa edelleen nettisivunsa takaisin.
Höpöhöpö ja huomenna lisää

...
24.08 | 11:29

idiot

...
21.12 | 04:01

Kiitoksia!

...
15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS