MAAILMANKAIKKEUDEN MUOTO

Möbiuksen toroidi on Möbiuksen nauhan ja toroidin yhdistelmä. Möbiuksen toroidi ei ole mahdollinen 4D:ssä, eikä sitä voi myöskään piirtää.  Kvanttimaailmassa se kuitenkin sallii esineiden ja valon olemisen kahdessa paikassa yhtä aikaa – toroidin ulko- ja sisäpinnalla.

Tiedemiehet ja - punasiirtymä - kohteen etääntyessä valon aallonpituus muuttuu.  Big Bangia ei kuitenkaan ole koskaan ollut.

Maailmankaikkeus luo itseään koko ajan mustan aukon kautta - ainetta häviää ja uutta syntyy – tämä näyttää punasiirtymältä.

4D:ssä puhumme etäisyyksistä, jotka ovat pituudeltaan tuhansia valovuosia. Suuret etäisyydet estävät meille vahingollisten – ei kehittyneiden sivilisaatioiden häiritsemästä meitä. Kehittyneet sivilisaatiot suojelevat meitä myös kvanttimaailman keinoin.

Tiedemiehet ovat periaatteessa oikeassa puhuessaan pitkistä etäisyyksistä, MUTTA… Valon nopeus ja aika ovat muuttuvia, aika on erilainen eri Universumin osissa - Aika kontrolloi valoa.  Jokainen aikaikkuna tuottaa erilaisen valon nopeuden

Valon nopeuden ja ajan muuttuminen painovoiman ja magnetismin johdosta tekevät valovuosilta näyttävät matkat monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa lyhyeksi – dimensionaalinen siirtyminen voi tapahtua (ns. madonreiän - toroidin seinämän läpi) paikasta toiseen. Tämä tapahtuu silmänräpäyksessä.

Venäläiset Garjajev, Poponin saivat ryhmineen tästä esimakua tutkiessaan ihmisen monidimensionaalista DNA:ta 1990-luvulla.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
29.10 | 00:47

Aivoissa näyttää olevan monia tosi kummallisia asioita, joita yksinkertaisesti ei tule ede kuvitelleeksi

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS