TIETOISUUS RATKAISSE VILLIN KORTIN AJOITUKSEN

VILLI KORTTI ILMAANTUU, KUN IHMISKUNNAN TIETOISUUS ON RIITTÄVÄLLÄ TASOLLA - SE YLLÄTTÄÄ AINA

"Mestarifyysikko" ei anna ihmiskunnalle villejä kortteja. Ihmiset itse luovat ne. Tietoisuutemme taso määrää ajankohdan, jolloin ne putkahtavat esiin. "Mestarifyysikko" muistuttaa, tosin hyvin harvoin, jos se pitää jotakin keksintöä erityisen tarpeellisena. Näin on käynyt mm. Kylmäfuusion kohdalla.

Adolf Hitler rauhan rakentajana:

II maailmansodan loputtua ihmiset olivat niin perin juurin väsyneitä sotaan, että monet keskeiset Euroopan valtiot päättivät, että tämän on nyt loputtava. Näin lyötiin ensitahdit nykyiselle EU:lle ja satoja vuosia keskenään sotineet kansat astuivat rauhan tielle.

Tietoisuuden merkitys:

Kun tietoisuus sallii tietyn tapahtuman tai keksinnön on tyypillistä, että samat keksinnöt ilmaantuvat usein yhtäaikaa ympäri maailman. Vain kaksi viikkoa Wrightin veljesten lennon jälkeen ranskalaiset tekivät oman lentonsa.

Radion keksijöitä on Marconin, Teslan ja venäläisen Popovin ohella ilmaantunut vähintään 22.

Uusi huikea villi kortti on tulossa:

Keksintö, joka vastaa pyörän keksimistä ja johtaa tunnetun fysiikan kirjoittamiseen uudelleen, on tulossa. Tämä odottaa meiltä sellaista tietoisuuden tasoa, jolloin keksintöä ei enää pyritä käyttämään aseteknologian palvelukseen.

Oma veikkaukseni on "Kvanttilinssi".

Ps Albert Einstein oli ja myös on villi kortti. Hänen tarunsa ei ole lopussa, koska hän on jälleensyntynyt, Nikola Teslan/Max Loughanin tapaan. Jossain vaiheessa kuulemme varmasti hänestä.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS