MAAILMANKAIKKEUDEN SYNTY

MAAILMANKAIKKEUDEN SYNTY

 MAAPALLO ON VAPAAN TAHDON PLANEETTA, JOSSA JOKAISELLA ON OIKEUS LÖYTÄÄ OMA TOTUUTENSA

Seuraavassa olen esittänyt lyhyesti kolme totuutta maailmankaikkeuden synnystä:

Raamatun totuus, tieteen totuus ja kolmas totuus.

1. RAAMATUN TOTUUS

Ensimmäisen Mooseksen kirjan luvun 1 jakeen1 mukaan Jumala loi taivaan ja maan

 

2. TIETEEN TOTUUS – BIG BANG, ALKURÄJÄHDYSTEORIA

Maailmankaikkeus syntyi noin 13,8 miljardia vuotta sitten, kun äärimmäisen kuuma ja tiheä tila räjähti. Sitä ennen ei ollut mitään. Siis tyhjyys räjähti.

Tiede todistelee alkuräjähdysteoriaansa seuraavilla seikoilla:

Ensimmäinen seikka on maailmankaikkeuden laajeneminen Hubblen lain mukaisesti. Tämä tunnetaan ns. punasiirtymänä Sen mukaan galaksit liikkuvat toisistaan poispäin nopeudella, joka on suoraan verrannollinen niiden etäisyyteen.

Toinen seikka on alkuaineiden jakaantuminen. Vety muodostaa niistä kolme neljäsosaa. Loppuneljännes koostuu heliumista ja pienestä määrästä raskaampia alkuaineita. Alkuräjähdysteorian mukaan aluksi syntyi vetyä, josta osa muuttui ydinreaktioissa muutaman minuutin kuluessa heliumiksi.

Ydinreaktiot loppuivat, kun aine vähitellen levisi maailmankaikkeuteen. Sama vedyn ja heliumin jakauma on nähtävissä edelleen.

Kolmas seikka on joka suunnasta tuleva taustasäteily. Alkuräjähdysteorian mukaan se syntyi, kun maailmankaikkeus oli 380 000 vuoden ikäinen ja jäähtynyt noin 3 000-asteiseksi.

Nykyisin säteilyn lämpötila on hieman alle kolme astetta absoluuttisen nollapisteen -273,15°C yläpuolella. Jäähtyminen johtuu siitä, että universumi on laajentunut yli tuhatkertaiseksi säteilyn syntymisen jälkeen

 

3. JOHDATUS KOLMANTEEN TOTUUTEEN

Italialainen tähtitieteilijä, filosofi ja fyysikko Galileo Galilei alkoi noin 400 vuotta sitten tarkastella tähtitaivasta linssikaukoputken läpi. Hän myös kehitti innokkaasti kaukoputkeaan saadakseen siitä paremmin taivaallisten ilmiöiden katseluun sopivan.

Galileo Galilein tutkimukset johtivat lopulta maakeskeisen maailmankuvan muuttumiseen aurinkokeskeiseksi ja ankaraan riitaan katolisen kirkon kanssa. Galileitä uhattiin jopa kidutuksella, ellei hän luovu näkemyksistään.

Galileon teoreettinen ja kokeellinen työ kappaleiden liikkeen kuvaamiseksi muodostaa pohjan klassiselle mekaniikalle. Johannes Kepler kehitti näkemyksiä taivaankappaleiden radoista ja Sir Isaac Newton teki lopullisen pioneerityön kuvatessaan luonnonlakeja matemaattisesti ja täsmällisesti.

Aurinkokuntamme noudattaakin uskollisesti Newtonin lakeja. Taivaankappaleiden ja avaruuteen lähetettävien satelliittien radat voidaan laskea Newtonin kehittämien kaavojen mukaisesti.

Kaikki näytti siis olevan kunnossa siihen saakka, kunnes Vera Rubin, edesmennnyt amerikkalainen tähtitieteilijä, 1970 -luvulla huomasi naapurigalaksiamme Andromedaa tutkiessaan koko galaksin kiertävän keskiönsä ympäri kuin pizza, jonka keskelle on pistetty puikko akseliksi, ja alettu pyörittämään sitä tämän akselin ympäri. Pizzan päällä olevat ananaksen palaset ja muut mausteet esittävät tällöin planeettoja. Nämä planeetat liikkuivat pizzan mukana yhtäaikaisesti riippumatta niiden etäisyydestä galaksin kiertoakseliin.

Koska tämä kaikki oli kaukana siitä, mitä Newtonin lait edellyttävät, alettiin puhua sovelletusta Newtonin säännöstä ja pimeästä aineesta, joka oli tarpeen ilmiön selittämiseksi. Koska galaksin keskusta ei ole tavallinen massa, eivät Newtonin lait myöskään näytä toimivan siellä.

Tiedämme, että erittäin pienet kappaleet noudattavat kvanttimaailman sääntöjä. Nämä poikkeavat huomattavasti tuntemamme normaalin maailman säännöistä. Koska Vera Rubinin tarkkailema Andromedan galaksi ei noudata ns. normaaleja fysiikan lakeja, päättelemme senkin toimivan kvanttimaailman säännöillä.

Loppupäätelmämme on, että erittäin pienet ja erittäin suuret kappaleet, kuten galaksit, noudattavat kvanttimaailman sääntöjä. Newtonin lait toimisivat tällöin vain ”keskikokoisten” kappaleiden kohdalla ja Andromeda -galaksin outo pyöriminen on yksinkertaisesti kvanttimaailman ilmiö. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mitään pimeää ainetta ei tarvita, koska galaksien keskiöissä pätevät erilaiset, meille tuntemattomat luonnonvoimat.

Nykytiede tuntee neljä luonnonvoimaa. Ensimmäisen parin muodostavat painovoima ja sähkömagnetismi, toisen parin vahva ja heikko ydinvoima. Galaksien mustissa aukoissa täytyy toimia meille tuntematon pari kvanttisia tai monidimensionaalisia luonnonvoimia. Nämä luonnonvoimat todennäköisesti liittyvät painovoimaan ja magnetismiin. Luonnonvoimia on siis yhteensä kuusi.

Elämme maapallollamme 4D-todellisuudessa (pituus, leveys, korkeus ja aika) Tarkastelemme kaikkea, myös maailmankaikkeutta, 4D -lasien läpi

Elävien ja dynaamisten galaksien mustat aukot näyttävät luovan ja hävittävän ainetta, jopa uusia 4D -galakseja tuntuu syntyvän ja häviävän. Pieniä Big-Bangeja tapahtuu koko ajan. Maailmankaikkeus ei kuitenkaan todellisuudessa hävitä ainetta, se vain tasapainottaa itseään. Gammasäteily on näissä kohdissa erittäin voimakasta.

Satojen miljardien galaksien tehdessä jatkuvasti tätä, punasiirtymä, alkuaineiden jakaantuminen ja taustasäteily näyttäytyvät tieteen havaitsemilla tavoilla. Mustassa aukossa tapahtuvat kvantti- tai monidimensionaaliset ilmiöt ovat meille (4D:ssä) näkymättömiä. 
                                                                                                Olemme tottuneet siihen, että kaikella on aina alkunsa ja loppunsa. 4D:ssä kaikki, ihminen mukaan lukien, syntyy, elää aikansa ja kuolee pois.                                                                                                 

Kvanttisessa tai monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa ei ole aikaa. Emme voi soveltaa omia 4D- aikakäsItyksiämme maailmankaikkeuteen. Ihmisen oikeasta aivolohkostakin puuttuu ajantaju, sillä ei ole mennyttä eikä tulevaa, se elää NYT-hetkessä. Ajantajumme löytyy vain vasemmasta aivolohkosta.   – Maailmankaikkeus on ajaton, se on aina ollut olemassa

 

    4.  YHTEENVETO KOLMANNESTA TOTUUDESTA

Maailmankaikkeus ei ole syntynyt, se on aina ollut olemassa. Maailmankaikkeus on elävä ja dynaaminen. Sen satojen miljardien galaksien mustat aukot näyttävät luovan ja hävittävän ainetta jatkuvasti. Punasiirtymä, alkuaineiden jakaantuminen ja taustasäteily tulevat esiin tieteen esittämillä tavoilla.

 

Sinä päätät siitä mikä on sinun totuutesi

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS