RAUHAN SÄDE - EI HÄVITTÄJÄHANKINTOJA

 RAUHAN SÄTEESTÄ KUOLEMAN SÄTEEKSI

 Lopputuloksen tiedämme. ”Mestarifyysikkoa” ei kuunneltu. Tieteen johdolla ihmiskunta valitsi atomipommin, jonka seurauksena se oli tuhoamassa itseään maailmansota III:ssa lokakuussa 1998. 

Ihmiskunnan ja koko planeettamme pelasti kuitenkin täysin yllättäen Neuvostoliiton hajoaminen 1991. Yllätys oli täydellinen, vapaan tahdon vuoksi, myös "Mestarifyysikolle".

Ilman Neuvostoliiton hajoamista planeettamme olisi tällä hetkellä tyhjä, eloton ja kuolettavan radioaktiivinen hiekkaerämaa.

Nikola Tesla myönsi hyvin vastahakoisesti, että Rauhan Säteellä voisi myös tappaa. Niinpä ihmiskunta ”Suuressa viisaudessaan” nimitti Rauhan Säteen välittömästi Kuoleman Säteeksi (Death Ray) – eihän ase ole mitään, ellei sillä voi tappaa.

Tesla tarjosi Rauhan Sädettä myös YK:n edeltäjälle Kansainliitolle 1930 -luvun loppupuolella, huonoin tuloksin. "Viisas Ihmiskunta" halusi mieluummin sotia. II maailmansota -syttyikin pian.

Suomen puolustusvoimat saa tulevan 10-vuoden aikana käyttöönsä noin 500 milj. euroa lisärahaa, nämäkin rahat voisi käyttää lasten koulutukseen, jos "Mestarifyysikkoa" olisi kerrankin kuunneltu - vaikkapa vuonna 1940.

Ehkä ihmiskunta ja tiede joskus vielä pystyvät tunnustamaan nöyrästi, että verrattuna "Mestarifyysikkoon" tieteemme on ja tulee aina olemaan - anteeksi vain - pahaisen harrastelijan tasolla.

Huom!

Edellisen kertomuksen perusteella monet sanoisivat olevan puhdasta sattumaa, että ihmiskunnan ollessa juuri atomipommin kehittämisen kannalta kriittisellä alueella, sille tarjottiin konkreettista vaihtoehtoa päästä kokonaan irti sodan kierteestä.

Yli 20 vuotta asioita seuranneena voin vakuuttaa ettei tällaista sattumaa ole olemassakaan. "Sattumia" tapahtuu kerta toisensa jälkeen, vuosi vuoden perään. Välillä suurten, välillä pienten asioiden kohdalla. Nämä "sattumat" ovat poikkeuksetta ihmiskunnalle myötämielisiä, joskus näyttäen alkuvaiheessa negatiivisilta.

Hyväntahtoinen "Mestarifyysikko", tarjosi tässä  sotaisalle ihmiskunnalle uutta ja yllättävää ratkaisua. Valitettavasti ihmiskunnan tietoisuuden taso oli tällakin kertaa liian alhainen.

Katso http://www.wasapower.fi/200564244

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS