MAAILMANKAIKKEUDEN MUOTO ON MÖBIUKSEN TOROIDI

Möbiuksen toroidi on Möbiuksen nauhan ja toroidin yhdistelmä. Tällainen toroidi ei ole mahdollinen 4D:ssä. Niinpä sitä ei voi myöskään piirtää. Kvanttimaailmassa se kuitenkin sallii esineiden ja valon olemisen kahdessa paikassa yhtä aikaa – toroidin ulko- ja sisäpinnalla.

Kohteen etääntyessä valon aallonpituus muuttuu, puhutaan punasiirtymästä. Tiedemiesten kuvittelemaa Big Bangia ei kuitenkaan ole koskaan ollut.

Katso http://www.wasapower.fi/200564246

Maailmankaikkeus luo itseään (tasapainottaa) koko ajan mustan aukon kautta - ainetta näyttää häviävän ja uutta syntyvän – tämä näyttää punasiirtymältä.

4D:ssä puhumme etäisyyksistä, jotka ovat pituudeltaan tuhansia valovuosia. Suuret etäisyydet estävät vahingollisia –ei kehittyneitä sivilisaatioita-  häiritsemästä meitä. Kehittyneet sivilisaatiot puolestaan suojelevat meitä myös kvanttimaailman keinoin.

Tiedemiehet ovat periaatteessa oikeassa puhuessaan pitkistä etäisyyksistä, MUTTA… Valon nopeus ja aika ovat muuttuvia, aika on erilainen eri Universumin osissa - Aika kontrolloi valoa. Jokainen aikaikkuna tuottaa erilaisen valon nopeuden

Valon nopeuden ja ajan muuttuminen painovoiman ja magnetismin johdosta tekevät valovuosilta näyttävät matkat monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa todellisuudessa lyhyiksi. Dimensionaalinen siirtyminen voi tapahtua (ns. madonreiän) - toroidin seinämän läpi paikasta toiseen. Tämä tapahtuu silmänräpäyksessä.

Venäläiset Garjajev ja Poponin saivat ryhmineen tästä esimakua tutkiessaan laservalolla ihmisen monidimensionaalista DNA:ta 1990-luvulla.

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
29.10 | 00:47

Aivoissa näyttää olevan monia tosi kummallisia asioita, joita yksinkertaisesti ei tule ede kuvitelleeksi

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS