IHMISKUNNAN KEHITYS ON JAKSOTTAISTA - EI LINEAARISTA

TÄMÄ TIETO ON PÄÄOSIN HENKISTÄ FAKTAA

Ihmiskunnalla on ollut käytettävissään 10 tällaista jaksoa. Jaksojen 1-4 aikana ihmiskunta on joka kerta lähes tuhonnut itsensä. Ihmiset ovat ensin tappaneet toisensa lähelle sukupuuttoa ja taudit ovat tunnollisesti huolehtineet lopusta.

Viidennestä jaksosta selvisimme, täysin yllättäen, hyväksytyllä arvosanalla - onnistuessamme välttämään III maailmansodan. Sota olisi ollut ydinsota ja johtanut elämän lopulliseen sammumiseen tältä planeetalta.

Kuvassa oleva jakso 5 pitäisi siis oikeastaan olla jakso 10, mutta koska vain viimeiset 5 jaksoa ovat olleet merkittäviä on piirros yksinkertaisuuden vuoksi tehty näin.

Ennen kuvan jaksoa 1 varsinaisia sivilisaatioita ei ollut, oli vain toisistaan erillään eläviä pieniä heimoja, perheitä ja yksinäisiä metsästäjä-keräilijöitä.

Bosnian pyramidit on löydetty äskettäin. Mitä ne ovat? Maailman ammattiarkeologien mukaan ne ovat vain mäen nyppylöitä, joita amatööriarkeologit, täydellisessä tietämättömyydessään, ovat väittäneet pyramideiksi.

http://bosnianpyramidit.fi/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bosnian_pyramidit

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS