AIKA JA VALON NOPEUS OVAT MUUTTUVIA

Aika ja valon nopeus ovat muuttuvia. Ne ovat erilaisia maailmankaikkeuden eri puolilla. Aika kontrolloi valon nopeutta. Jokainen aikaikkuna antaa valolle erilaisen nopeuden.

Painovoima ja magnetismi säätelevät yhdessä aikaa ja valon nopeutta.

Monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa tämä muuttaa etäisyydet, joiden arvioimme olevan useita miljoonia valovuosia, oleellisesti lyhyemmiksi.

Valo ei välttämättä etene suoraviivaisesti monidimensionaalisessa maailmankaikkeudessa. Mikä on valoa eteenpäin ajava voima?

Maailmankaikkeus on muodoltaan Möbiuksen toroidi. Maailmankaikkeus on toroidin sekä ulko- että sisäpinnoilla. Monidimensionaalinen fysiikka on erilaista kuin meidän 4D fysiikkamme. Se näyttää sallivan kappaleiden (ja valon) olevan yhtä aikaa kahdessa paikassa. Möbiuksen toroidia ei voi piirtää 4D:ssä.

Toroidin seinämä on tietyissä olosuhteissa läpäistävissä.

Tämä on lähellä sitä, mitä venäläinen Garjajev ryhmineen tutki 1990-luvulla. Laservalolla valaistu, vakuumissa oleva, DNA tuotti magneettisia madonreikiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että ihmisen DNA on monidimensionaalinen

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS