KYLMÄFUUSIO TOIMII TOTEUTTAJA PUUTTUU

TÄMÄ TIETO ON HENKISTÄ FAKTAA - VARMASTI TOTTA

Kysymys Miksi et tee itse?

Olen tuntenut asian muutamia vuosia. Hämmästyin pari vuotta sitten sairasteluni jälkeen siitä, ettei tätä olekaan toteutettu.

Jos olisi, sitä käyttäisivät kaikki.

Itse en ole tässä iässä (hieman ontuen) suurten rahojen perään. Olen täysin äimän käkenä, kun Suomen valtiota tai suomalaisia yrityksiä ei kiinnosta iso raha???????????

"Mestarifyysikon" päivitys:

Kylmäfuusio = Kemia+Magnetismi (magnetismi = kvanttimaailma)

Pondsin ja Fleischmannin kylmäfuusio onnistui täysin sattumalta, kuten alla on kerrottu. He itse luulivat sen olleen pelkkää kemiaa, koska eivät voineet tietää alla kerrotuista ulkopuolisista vaikutteista. Annettu kuvaus on kuitenkin tarkka.

Aivan samoin kävi Teslalle hänen tehdessään kokeita massattomien kappaleiden kanssa.

 

Suomelle uusi "Nokia" ja paljon enemmän

Suomi voisi tuottaa fuusiovoimaa oman arvioni mukaan jo 2-3 vuoden kuluttua. En tunne Pondsin ja Fleischmannin aikoinaan (1989) käyttämää tekniikkaa, mutta he itse sanoivat sen olevan lukiotasoista, siis hyvin yksinkertaista. Heidän väitteensä kylmäfuusiosta olivat täyttä totta, vaikka he eivät tuolloin itsekään tajunneet muutamia asioita, jotka lopulta saivat kylmäfuusion toimimaan. Heidät lytättiin niin perusteellisesti, kuin ihmiset voidaan lytätä. -Täysin aiheetta.

Heidän koelaboratorionsa Utahissa oli kellarissa. Kellarin ulkopuolella oli tuolloin muuntaja, joka sai aikaan lievän magneettikentän. Toinen vähintään yhtä tärkeä asia oli kuitenkin se, että heidän omat mittalaitteensa synnyttivät megahertsien alueella toimivaa ultrasonista värähtelyä. Nämä kaksi asiaa kemiaan oikealla tavalla yhdistettynä* ja fuusio oli valmis. -Ultrasoninen kylmäfuusio.

*Kanava antaa tästä tarkempaa tietoa. Lyhennetty tekstin pitämiseksi lyhyenä.

KATSO MYÖS KOHTA "TESLA IS BACK"

 

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
03.02 | 12:43

On se hienoa, kun Suomessa on neljä vuodenaikaa Kevät, Kesä, Syksy ja Talvi. Nyt elämme talviaikaa ja Turussa ennuste seuraavien 10 päivälle on 0 -15 asteeseen

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS