KOLMAS MAAILMANSOTA

KOLMAS MAAILMANSOTA ”Mestarifyysikon” kuvaus, paikkana YK-rakennus New York marraskuu 1998

Kaikki ennustukset raamatun ajoilta saakka ovat kertoneet, että ihmiskunta tuhoaa itsensä kolmannessa maailmansodassa.

Näin olisikin käynyt, ellei Neuvostoliitto olisi täysin yllättäen hajonnut 1991.

Ydinsota olisi käyty lokakuussa 1998. Ohessa lyhyt kuvaus tästä.

Larsenin jäähylly Eelämantereella on romahtanut. Suunnaton tsunami on lähtenyt liikkeelle. Suurkaupungit USA:n länsi- ja itärannikoilla ovat veden vallassa. 

Keskushallinto ei enää toimi. On tapahtumassa paluu kaupunkivaltioihin kaaos, epätoivo ja kauhu vallitsevat kaikkialla

Sukellusveneet etsivät turhaan satamaa. Jokaisella satamalla on oma agendansa. Monet ydinaseita kuljettavat sukellusveneet ovat upottaneet itsensä tahallaan. Kaupat on ryöstetty tyhjiksi. USA:ssa raivoaa sisällisodan lisäksi pienempiä rotusotia neljän eri rodun välillä. Poliisit yrittävät epätoivoisesti pitää yllä järjestystä, kaaos on kaikkialla täydellinen.

Kanada on jakaantunut kahtia, ranskan- ja englanninkieliset kieliryhmät ovat alkaneet aseistaa itseään ja ovat pian lähes sotatilassa. Keskushallinto on kadonnut kokonaan.

Afrikassa on heimosotia. Australia on peittynyt vedellä, miljoonat ihmiset ovat kuolleet. Kiina on hiljainen, taistelut raivoavat kaikkialla. Neljännes maapallon väestöstä on täysin hiljaa. Useimmat ihmiset olivat odottaneet tätä, olihan tämä vanha profetia ollut jo muinaisten kansojen tiedossa.

Lähi-itään, missä ihmiset olivat päättäneet tuhota toisensa Jumalan nimissä, on ilmestynyt ilmestyskirjan peto. Se on saapunut kiiluvine silmineen, jotka kohoavat aina 12 km:n korkeuteen (ydinräjähdys).

Planeetta maa on hyvin pian hiljainen, kuollut radioaktiivinen erämaa.  

Onneksi tulevaisuutemme tulee olemaan paljon valoisampi. Selvitimme "Mestarifyysikon" pitkän, yli satatuhatta vuotta kestäneen, ergiakokeilun, aivan viime metreillä itseämme tuhoamatta. Ihmiskunnan hitaasti muuttuva tietoisuus, henkisen DNA:n tehokkuus, saavutti 1987 yllättäen (Gorbatshev glasnost-prestroika) keskimäärin 32% tason. Jonka nähtiin riittävän seuraavaan mittaukseen 21.12.2012 saakka. Edellinen mittaustulos vuodelta 1962 oli aivan varmasti ollut aivan surkea - Kuuban kriisi.        

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

21.12 | 04:01

Kiitoksia!

...
15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS