GRAND CANYON RAPID GROWTH - NOPEA SYNTY

 GRAND CANYON

https://www.nytimes.com/2000/06/06/science/making-sense-of-grand-canyon-s-puzzles.html 

 

Spiritual truth tells the story, that science is maybe never able to make clear.

SPIRITUAL TRUTH

Grand Canyon was carved during only 500 of years. Long, long ago, when our earth was still volatile. It was carved by The Pacific Ocean and The Atlantic Ocean. Waters rushed at high speed back and forth and cut the canyon. Back and forth flow at best lasted only 200 years. Enormous water masses under tremendous pressure carved the riverbed, not slow flow of the Colorado river.

Look at the sharp edges of the canyon. Could this be the result of erosion during thousands of millions of years?  If scientists will look carefully, they also will find delta on both sides.

 

Henkinen totuus kertoo tarinan, jota tiede tuskin onnistuu koskaan selvittämään.

HENKINEN TOTUUS

Grand Canyon on syntynyt alle 500 vuodessa kauan kauan sitten, kun maapallomme oli vielä rauhaton. Sen ovat uurtaneet Tyyni Valtameri ja Atlantin valtameri, kun vesimassat ovat syöksyneet valtavalla nopeudella vuoroin toiseen, vuoroin toiseen suuntaan. Edestakainen virtaus kesti parhaimmillaan vain 200 vuotta. Suunnattomat vesimassat valtavan paineen alaisina uursivat uoman, ei suinkaan hidas Colorado joen virtaus.

Katso kanjonin teräviä kulmia, onko kyseessä tuhansien miljoonien vuosien eroosio? Jos tiedemiehet katsovat tarkasti, he myös löytävät joen suistoa molemmin puolin.

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

15.05 | 12:03

Oikein mielenkiintoista. Pidän erityisesti ajatuksesta, että galakseista lähtien luonnonlait ovat erilaiset kuin maapallolla. Mihin ajatuksesi perustuvat?

...
13.12 | 13:56

Kummallista joukkoa nuo viikingit

...
06.05 | 20:05

Koska liikumme tieteen reuna-alueilla, emmekä voi olla täysin varmoja, kannattaa odottaa 100 v. saadaksemme tieteellisen varmuuden.

...
23.10 | 14:54

Joo, nähty on.

...
Tykkäät tästä sivusta
Hei!
Kokeile tehdä oma kotisivu. Minäkin tein! Se on helppoa ja sitä voi kokeilla ilmaiseksi
ILMOITUS